Zámek Berštejn Hotel & Golf Resort

Vítejte na Berštejnĕ! Objevte zámek, který je více než hotelem soukromou residencí a dost možná i Vaším druhým domovem. Poznejte jeden z nejzajímavĕjších zámeckých hotelů v okolí Prahy. Buďte zde jako doma. Užijte si svůj pobyt na zámku a dobijte energii v Polomených horách.

13°C
07:22 PM

ARRIVING

11

09

DEPARTING

11

09

GUESTS

1

Guests
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Zámek Berštejn, tento pohádkově oživlý zámek z 16. století byl ještě před 20ti lety ruinou uprostřed nádherné divoké přírody CHKO Kokořínsko, v samém srdci Dubského Švýcarska, uprostřed Polomených hor. Pak jej koupil a znovu přivedl k životu bývalý profesionální sportovec Miro Slezák. Zachránil tak krásný zámek s anglickým parkem, jenž v minulosti okouzlil mnoho významných osobností, mimo jiné i Albrechta z Valdštejna, Franze Kafku a filmové tvůrce z celého světa. Dnes na zámku majitel s rodinou bydlí a od dubna do října se zde s manželkou Markétou osobně stará o zámecké hosty. Je to místo nabité bohatou historií a domácí atmosférou, kde čas běží jinak. Zámecké prostory nabízí soukromí i velkorysý prostor a jsou domácími s láskou zařízeny dobovým nábytkem. V rozlehlém parku se nachází sportovní areál s venkovním bazénem, golfovým hřištěm, dvěma tenisovými kurty a dětským hřištěm. Máchovo jezero s vodními sporty, plachtěním a surfováním je odtud jen 7 km.

Ideální místo pro rodinné pobyty, privátní oslavy, svatby a firemní akce s ubytováním na zámku.

SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST

Na světě je mnoho nádherných míst, které musíte navštívit. Tohle patří z těm, které vás chytnou za srdce. Poznejte svět, kde hodiny tikají jinak. Dáme Vám příběh k vyprávění.

Events

Nenechte si ujít zajímavé akce na zámku Berštejn. Každý rok se snažíme připravit něco nového, co Vás nadchne.

Balíčky

Inspirujte se naší nabídkou a prozkoumejte, který z oblíbených balíčků je ten pravý pro Vás.
Nechte se okouzlit zámeckou romantikou a okolní přírodou Kokořínska a Dubského Švýcarska.

OBJEVTE RÁJ!

Čeká Vás romantické ubytování na zámku, skvělá kuchyně, příjemná domácí péče, zábava a nové zážitky, pohyb v čisté přírodě a naprosto fantastická relaxace.