Zámek Berštejn Hotel & Golf Resort

Vítejte na Berštejnĕ! Objevte zámek, který je více než hotelem soukromou residencí a dost možná i Vaším druhým domovem. Poznejte jeden z nejzajímavĕjších zámeckých hotelů v okolí Prahy. Buďte zde jako doma. Užijte si svůj pobyt na zámku a dobijte energii v Polomených horách.

7°C
12:11 PM

ARRIVING

11

09

DEPARTING

11

09

GUESTS

1

Guests
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Zámek Berštejn, tento pohádkově oživlý zámek z 16. století byl ještě před 20ti lety ruinou uprostřed nádherné divoké přírody CHKO Kokořínsko, v samém srdci Dubského Švýcarska, uprostřed Polomených hor. Pak jej koupil a znovu přivedl k životu bývalý profesionální sportovec Miro Slezák. Zachránil tak krásný zámek s anglickým parkem, jenž v minulosti okouzlil mnoho významných osobností, mimo jiné i Albrechta z Valdštejna, Franze Kafku a filmové tvůrce z celého světa. Dnes na zámku majitel s rodinou bydlí a od dubna do října se zde s manželkou Markétou osobně stará o zámecké hosty. Je to místo nabité bohatou historií a domácí atmosférou, kde čas běží jinak. Zámecké prostory nabízí soukromí i velkorysý prostor a jsou domácími s láskou zařízeny dobovým nábytkem. V rozlehlém parku se nachází sportovní areál s venkovním bazénem, golfovým hřištěm, dvěma tenisovými kurty a dětským hřištěm. Máchovo jezero s vodními sporty, plachtěním a surfováním je odtud jen 7 km.

Ideální místo pro rodinné pobyty, privátní oslavy, svatby a firemní akce s ubytováním na zámku Berštejn.

SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST

Na světě je mnoho nádherných míst, které musíte navštívit. Tohle patří z těm, které vás chytnou za srdce. Poznejte svět, kde hodiny tikají jinak. Dáme Vám příběh k vyprávění.

Events

Nenechte si ujít zajímavé akce na zámku Berštejn. Každý rok se snažíme připravit něco nového, co Vás nadchne.

Balíčky

Inspirujte se naší nabídkou a prozkoumejte, který z oblíbených balíčků je ten pravý pro Vás.
Nechte se okouzlit zámeckou romantikou a okolní přírodou Kokořínska a Dubského Švýcarska.

Romantické vyhlídky
Machovo jezero koupani
Máchovo jezero
Čapská palice
Pokličky
Pokličky
Rybníky Kokořinsko
Modlivý důl
Vyhlídky Dubské Švýcarsko

OBJEVTE RÁJ!

Čeká Vás romantické ubytování na zámku Berštejn, skvělá kuchyně, domácí péče, zábava a nové zážitky, pohyb v čisté přírodě Dubského Švýcarska, Kokořínska a Polomených hor a naprosto fantastická relaxace.

Foto: Archiv zámku Berštejn, Iveta Kopicová, Image by v.ivash on Freepik; Image by Freepik; Image by zinkevych on Freepik; Image by prostooleh on Freepik; Image by Freepik; Image by Freepik